sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Tiikereitä vesillä

Harrastukset alkavat kyllä täyttää aikataulumme aika tehokkaasti: samaisella lapsella tänään uintitreenit aamusta, kotiin heittämään ratsastusvaatteet päälle, iskä vei tallille että äiti sai ruoat tehtyä ennen perheen yhteistä hetkeä: melontaa.

Onneksi tuli ostettua aurinkorasvaa ajoissa, sen verran pilvettömältä taivaalta tuo outo valoilmiö on taas tänään näyttäytynyt. Ja vesipullotkin löytyivät helposti, joten aika vaivattomasti pääsimme vesille. Tarkoitus oli tehdä kaksistaan retki, mutta koska lasten kanssa olisi jäänyt vain yksi aikuinen teimme yhteisretken.

Huono ajatus. Tämä tiikerimamma kun ahdistuu heti jos aallokko hiemankin keikuttaa vauvaani. "Vauva" tosin pärjäsi vallan mainiosti mutta se eka "minua pelottaa" sai minut raivon valtaan ja ahdistumaan. Ja kuka istuukaan pari metriä takanani ja on syypää jokaiseen asiaan joka ei mene tahtoni mukaan? Joten kippari sai kuulla kunniansa kun toi minun pikkuiseni aallokkoon. Olisipa pikkuiseni ollut edes kunnon retkikajakissa mutta mitä vielä, kilpavehkeellänsä tietenkin liikenteessä. Onneksi pääsimme ilman haavereita takaisin saarten suojaan ja lapset jatkoivat onnellisina "hiusten" metsästystä. Hiukset ovat kai merenneitojen päästä? Rakkolevä (Fucus vesiculosus) kerätään keoksi kajakin etuosaan ja auta armias jos se luiskahtaa siitä takaisin mereen. Vauvani on yhtäkkiä vähintään yhtä paha tiikeri kuin äitinsä.

5,2 kilometriä pelkästään tänään, mutta hermorakenteeni ei olisi kestänyt mertiäkään lisää allokossa. Joten ihan tyytyväinen tähänkin. Tuleehan sitä sitten ensi viikonloppuna mittariin huomattavasti enemmän.

Ja olihan eräällä kiire kotiinkin: tänään oli F1 viikonloppu. Oletteko muuten huomanneet että F1sen kuski istuu suurinpiirtein kajaakkiaukossa. Ok, onahn se heillä vähän syvempi, mutta eipä he varmaankaan pysty mitään ihailemaan matkansa varrella, eivätkä kyllä juurikaan edisty matkallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti