lauantai 26. kesäkuuta 2010

Månadens svenska

Så var det dags att paddla igen. Vi var bjudna till min gamla kurskompis med familj och varför ta bilen när man kan paddla?


Vi startade från “inre sidan”, men det blåste såpass friskt på yttre sidan att lillingen ble lite stressad i vågorna. Alltså paddlade vi in till stranden och damen hoppade ur Pilvi och in i mitthålet. Sedan gick färden som en dans. Babe med paddlare tog vågorna fint, lätt som de två år som en fjäder, Ariel med sina dryga 200 kg flöt som en stock, den som satt längst fram fick finna sig I att bli ganska så genomsur. Tack och lov torkar man snabbt i sommarsolen och vinden.

Efter en trivsam eftermiddag fick Ariel ett nytt par I rodret, våra vårdar provide paddlande medan barnen skrämde slag på de häckande fåglarna. Oljudet var ganska så öronbedövande när våra damer var i havet med värdfamiljens barn och hund.

Tillbaka till stugan paddlade vi i medvind. Babe trivdes fint i vågorna, ett glatt “ji-haa” från paddlaren fick mig att småle, det är helt tydligt roligt att paddla. Lillingen bestämde sig för att "sova", hon lade sig på kajakbottnen och tog kapellet som täcke. Himlen var säkert vacker.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti