maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kuulumisia viime viikolta

Jäi sitten viime viikon reissu raportoimatta. Harmittaa, mutta aallokko oli niin outo silloin että olin ihan rättiväsynyt kun pääsimme kotiin, ei inspiroinut läppärin kanssa seurustelu vaan tuo Unikulman ihme kutsui silloin. Väsymystä varmaan lisäsi sekin että en ehtinyt kotiin vaan lähdin suoraan töistä melomaan. Kiersimme torstaina Stora Bodön ja Kutukarin, matkaa noin 7,2 km.

Sunnuntaina oli Bredanilla Canoan kesämarkkinat. Kirpparitavaraa ja lasten melontakisat. Sarjoja sen verran monta että jokainen lapsi pääsee palkintopallille ja kaikille luonnollisesti palkinnot. Aurinkokin paistoi, joten päivä oli ihan mukava. Neideillä tosin oli pieni sotatilanne kun nuorempi päätti siirtyä astetta kiikkerämpään kajakkiin ja isosisko pähkäilee tykkääkö enemmän entisestä "Babestä" vai taihtoisiko "Pilven" mielummin. On se vaikeata kun pitää miettiä kummastakohan pikkusisko tykkää enemmän ja valita sen perusteella ;-) No, katsotaan josko projektini viimeinkin saataisiin melottua rantaan ja saisin ostettua yhden kajakin tytöillekin. Sitten saa isosisko oman ja pikkusisko saa sitten valita Canoan kajakeista itselleen oman nimikon riippumatta isosiskon toiveista.

Minulla on kuitenkin se ihka oma ja kipparikin omasta takaa. Tänään sää oli taas kerran aivan ihana, en vaan opi millään että vaatetta ei kannata pistää niin hurjasti päälle vaikka tuulee, meloessa tulee lämmin. Tuulikin oli ihana eikä aaltoja juurikaan ollut.

Monet linnut ovat jo ensimmäisen "satsinsa" hautoneet ja pikkuisia untuvapalloja uiskenteli siellä täällä. Kamera oli kyllä mukana mutta unohtui autoon. Tulipahan melottua sitten tehokkaammin.

Kipparimme kierrätti minut ihan outoja reittejä, tosin tuttuja maisemia mutta lähdimme väärään suuntaan, joten kaikki näytti ihan oudolle. Ryssjeholmen, Pirisaari, Granö, Svinö tosin ei tässä järjestyksessä, tuli kierrettyä.

Seuraava keikka onkin sitten varmaan Kitön maisemissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti