tiistai 8. syyskuuta 2015

FTF, hieno lyhenne

Ei kuulkaas, ei tämä ole ihan terveelläpohjalla, tämä melominen!

Olin lauantaina koko päivän ulkohommissa, kaatosateessa ja kotimatkalla huomasin että ystävä oli kysynyt tulisimmeko melomaan. Parikin taka-ajatusta oli, mistä tärkein ja suurin syy oli: uusi geokätkö. Ei suinkaan niin että se pitäisi bongata lähiaikoina vaan että sinne pitäisi ehtiä ensimmäisenä.

Samalla ystävä pääsisi kokeilemaan yhtä Canoan uusista kajakeista. Siispä tuumasta toimeen! Työpäiväni takia en päivystänyt Facebookissa, joten aikaa oli jo hukattu monta tuntia siitä että kätkö oli julkaistu. Siispä suuntasimme Bredanille mahdollisimman tiukalla aikataululla ja suoraan vesille. Ei puhettakaan että olisi kameraa etsitty tai uhrattu aikaa muuhun "turhaan"

Suuntana Knapperskär ja suorinta mahdollista reittä. Alloista ja kivistä ei välitetty, matkalla kuului naapurikajakista: Ei ole vielä logattu. Taisi tulla ennätys Knapperskärille menossa. Pari joutsenpoikuetta ja sinisorsat jäivät huomioimatta, onneksi sentään maltoimme tehdä purjeveneelle tilaa.

Knapperskärin rannalla näkyi moottorivene ja hieman jo alkoi Arielin takareiästä kuulua nikottelua, mutta ehdimme ensimmäisinä perille kätkölle. Miksi lokikirjassa lukee Rövargrundet on minulle mysteeri. Mutta sitten en kyllä oikein tajua vielä kaikkia kätköilyn hienouksia.

Kotiinpäin saikin sitten meloa hieman rauhallisemmin ja mukavampaa reittiä. Ja ehdin ihailemaan niitä joutseniakin. Kameraa ei ollut mukana, kännykästäkin loppui akku. Mutta ei sen väliä. Pääasia että melottiin. 13 km.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti