lauantai 21. toukokuuta 2011

Harjoittelua

Pitkästä aikaa olen yrittänyt siistiä puutarhaamme. Lapsilla oli aamusta treenejä ja kun vielä oli koulupäivä ei voinut lähteä melomaan aamupäivästä. Valitettavasti iltapäivällä aloitti tuuli tanssinsa, joten paras melontasää oli mennyt istuttaessa erilaisia kukkasia ja suklaakirsikkapuu. Tekeeköhän se sellaisia kirsikkatäytteisiä suklaita vai suklaadipattuja kirsikoita?

Illalla päätimme kuitenkin lähteä pikkulenkille ja kun jääprinsessakin lupasi lähteä "lapsenvahdiksi" sai Teetuli kunnian testata pelastusliivejä ja uudessa autossa matkailua ihan ensimmäisenä.

Baloo ja Ariel nostettiin vesille ja jääprinsessa kapusi keskireikään. Sen jälkeen olikin päivän jännittävin hetki. Miten tassut pysyisivät liukkaalla kajakinpohjalla. Hyvinhän se meni. Eikun melat käteen ja matkaan. Kiersimme ensin turvallista Bredvikeniä, hieman Ariel heilui kun paimenkoiran oli pakko katsoa mihin se Baloon kippari hävisi, mutta aika nopeasti paimen rauhoittui makuulle lohduttajansa syliin. Bosundin sillan ali, kaikukaan ei sekoittanut nelijalkaisen ajatuksia, tosin en ole ihan vakuuttunut siitä että tuo yksilön pääkopassa on mitään mitä voisi hämmentää.
Tiiratkin lentelivät päämme yläpuolella mutta keskireiässä käännettiin kuono kohti tuulta ja nautittiin maisemista. Kunnon melontakoira siis. Pallohullu kuitenkin hieman innostui kun lähestyimme poijuja. Palloja! Vedessä! Palloja! Mutta kun inhoaa vettä niin inhoaa, ei yritystäkään hypätä kajakista pallon perään tai sitten pallo oli liian iso.

Vajaa viisi kilometriä oli mittarissa kun palasimme laiturin luo, siinä vaiheessa oli aika käynyt pitkäksi ja kitinä alkanut keskireiässä. Onneksi oli pikkuihminen seurana ja joku jonka naamaa nuolla. Ja laiturilla odotti loppulauma, joten reipas "laivakoiramme" uskalsi hypätä ihan itse laiturille.

Kokonaisuutena hyvin kiva yllätys, Sweetie suhtautui melontaan reippaasti ja ainakin seuraneidin tuella osasi olla suhteellisen rauhallisesti kajakissa. Kesän picnic retkelle on ainakin yksi koira tulossa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti