torstai 10. lokakuuta 2013

500 rikki

Sunnuntaina 22.9 kävimme kiertämässä Pentalan. Aallokko ja moottoriveneet tekivät reissusta hieman haastavan, varsinkin kun eräs vesien ritari päätti näyttää minkälaiset aallot hänen moottoriveneensä saa aikaiseksi. Ariel otti oikein kunnon aallon päällensä kun moottorivene kaarsi suoraan nokan edestä. Polveni kiitti.

14,1 km oli ihan riittävän paljon. 

Tiistaina 24.9  melottiin vihoviimeinen tiistaimelonta tälle kaudelle. Ja me emme olleet mukana!

Syy oli puhtaasti minun, sunnuntain polvikiukuttelun jälkeen en todellakaan ollut valmis istumaan aallokossa taas kerran. Siispä lähdimme Kipparin kanssa ihan omalle retkellmme.

Koska syksyä on jo ilmassa olin varustautunut jo hanskoilla. Jos jouluun on alle 100 päivää on uskottava että talvi tulee!

Meloimme Lilla Pentalaan, Moisöön ympäri ja sitten hieman sinne ja tänne, aaltoja vältellen ja lintuja bongaillen. Mittariin 12,1 km


Viikko siten torstaina kävimme melomassa "kesän tavoitteen".

Täytyy tunnustaa, etten oikein uskonut että saisimme Kipparin "puolitonnari" tavoitetta täytettyä. sen verran harvakseltaan olemme melonneet ja syksy tuli yllättävän äkkiä tänä vuonna. Olin väärässä. Aivan loistavassa syyssäässä meloimme 19,1 km ja se 500 saatiin kuin saatiinkin mittariin.

Minä olisin jo valmis siirtämään melat telineisiin, mutta epäilenpä että Kippari on hieman toista mieltä. Tarnia jatkunee...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti