maanantai 3. syyskuuta 2012

Tavoitteena 300

Autsch, olen unhotanut päivittää!

Kävimme viime viikon tiistaina melomassa, olihan retkipäivä. Vaikka päivällä oli ollut todella pilvistä oli ilta-aurinko taas lämmittämässä melojia.

Työtilanteen takia myöhästyin lähdöstä, lähdimme n. 20 min muiden jälkeen matkaan, kippari kysyi yritetäänkö kiinni vai tehdäänkö oma lenkki. Sanoin että olemme saaneet pääryhmän kiinni ensimmäisellä juomatauolla. Oikeassa olin. Onhan meitä kaksi melojaa kun Canon on kotona, joten kyllä nyt sen verran pitäisi saada vauhtia Arieliin että kiinni saaminen on mahdollista.

Suuntasimme kohti Herrötä ja silmä tarkkana tutkin vettä. Meduusat eivät kuitenkaan vielä olleet saapuneet tanssimaan. Jatkoimme Stora Herrön ympäri, Träskholmenin ja Hernesaaren ja jatkoimme siitä sitten pikkuhiljaa kotiinpäin.

Kotiin tultaessa olikin taivas aika oudon näköinen. Kun katsoi vasemmalle oli aurinko laskemassa pienen hennon pilviverhon takaa. Oikealla puolella taas kuun takana oli todella tumma pilvi ja valkoinen purje piirtyi terävänä kohti tummaa taustaa. Suorastaan hieman karmivan näköistä.

15,5 km tuli mittariin eli 300 meni rikki kesän aikana. Nyt on nimittäin syyskuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti